Om Konfident

Konfident blev startet af Brian Halkjær og Thomas S. Rasmussen i 2019. De to har samarbejdet og arbejdet med IT, software og systemintegration i flere år og har tidligere haft et succesfuldt samarbejde i et softwarefirma, som blev solgt i 2016. I Konfident hjælper de større og mellemstore virksomheder med at opbygge, eller forbedre, deres praksis omkring Enterprise Architecture Management. Det gør de igennem en kombination af forretningsforståelse, LeanIX værktøjsekspertise og anerkendelse af hver enkelt kundes unikke situation.

Læs mere om LeanIX

Vi har haft et tæt samarbejde igennem mange år og supplerer hinanden godt på teknik og forretning. Vi har en ensartet forståelse af, hvordan vores fælles virksomhed skal drives i en positiv ånd – herunder hvordan det skal opleves at være medarbejder eller kunde hos Konfident. Alt andet lige er det noget sjovere at gå på arbejde, når det grundlæggende værdisæt er ens.

- Brian Halkjær og Thomas S. Rasmussen

Brian Halkjær

Co-Founder & Managing Director

Brian er specialist i IT-arkitektur på såvel løsnings- som enterpriseniveau og med bred brancheerfaring. Han har endvidere været med i opbygningen af flere softwareselskaber og har fungeret som rådgiver og sparringspartner for en række forskellige selskaber.

Over en flerårig periode fungerede Brian som senior IT-arkitekt hos LEGO Group.

Brian Halkjær er uddannet softwareingeniør.

Kontakt Brian

Thomas S. Rasmussen

Co-Founder

Thomas er IT-entrepreneur og specialist i forretningsudvikling og strategi. Han grundlagde og stod i flere år i spidsen for en virksomhed med fokus på software og integrationsløsninger til energi- og forsyningsområdet.

Han har desuden haft lederroller i flere industrivirksomheder.

Thomas S. Rasmussen er uddannet Civilingeniør og har en HD i organisation og ledelse.

Kontakt Thomas

Vores værdier

For os er det utroligt vigtigt, at det etiske kompas er indstillet rigtigt. Ordentlighed er vores pejlemærke. Alt, hvad vi laver, skal skabe værdi for kunden, og vi holder fokus på at bruge tiden korrekt.

Oplevelsen ved at arbejde sammen med os skal være god, og vi vil hellere overlevere i vores jagt på den bedste løsning for vores kunder end at skuffe. Vi tror på, at det er den ærlige, professionelle leverance, der har skabt vores langvarige, tætte relationer med kunderne, samtidig med at det er fundamentalt i forhold til at medarbejdere kan trives og være stolte af deres arbejde.